Hyvän Mielen Orkesteri järjestää elokuvamusiikin konsertin

Hyvän Mielen Orkesteri konsertoi 18.11. Toijalan Sampolassa. Kuva Jaakko Rantamäki.

Hyvän Mielen Orkesteri konsertoi Toijalan Sampolassa sunnuntaina 18.11. elokuvamusiikki-teemalla. Konsertti järjestetään kahteen kertaan, ensimmäinen alkaa kello 14 ja toinen kello 17.

Ohjelmassa on sekä suomalaisia että ulkolaisia elokuvasäveliä –  Lapin kaihoa, agenttielokuvien jännitystä ja seikkailua rakkaustarinoita kuitenkaan unohtamatta.

Hyvän Mielen Orkesterissa soittaa yli 20 soittajaa ja mukana on monia instrumentteja. Laulusolisteina ovat tuttuun tapaan Assi Maijala ja Risto Penttilä. Konsertin juontaa Pekka Järvinen ja orkesteria johtaa Anne Mönkö, joka on yhdessä Eero Harjun ja Valtteri Mönkön kanssa sovittanut kappaleet orkesterille. Taitojaan pääsevät näyttämään niin puhaltajat, viulistit, hanuristit kuin kitaristitkin komppiryhmän antaessa tahdin koko porukalle.

– Olemme saaneet riveihimme jälleen uusia soittajia ja toisaalta osa soittajista on soittanut yhdessä jo yli kolmekymmentä vuotta. On hienoa, kun orkesteri koostuu eri ikäisistä soittajista, kertoo Anne Mönkö.

Konserttiin voi ostaa lippuja ennakkoon Kauneushoitola Mariellasta ja soittajien kautta. Lippuja myydään myös ovella, niin kauan kuin paikkoja riittää. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa ilmaiseksi. Konsertissa ei ole väliaikaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?