Viialan teatterin Edith! peittosi ammattilaiset

Anniina Tapioharju esitti Edith Piafia Viialan teatterin musiikkinäytelmässä Edith!. Kuva: Arto Mantela

Pirkanmaalainen teatterikävijä on tänä ja viime vuonna voinut nauttia kaksikin näytelmää Edith Piafista: Piaf Tampereen teatterissa ja Edith! Viialan teatterissa. Näin molemmat näytelmät ja haluan välittää kiitokseni ja kehuni Viialan teatterille.

Vaikka Tampereen teatterilla oli puolellaan suuren näyttämön ja lukuisten ammattilaisten näyttävä show, onnistui Viialan teatteri kertomaan Piafin elämästä jäntevämmin ja koskettavammin. Erityisesti pääosaa esittänyt Anniina Tapioharju ja ohjaaja Arto Mantela ansaitsevat kiitokset. Akaalaiset voivat olla ylpeitä siitä, miten laadukasta teatteria täällä tehdään ihan noin vain harrastelijapohjalta.

Maarit Koskinen