Eelis Huovilainen juoksi pronssille pm-maastoissa

Toijalan Vauhdin Eelis Huovilainen juoksi pronssille pm-maastoissa. Kuva: Kari Uolamo

Ikaalisten Urheilijat järjestivät helatorstaina nuorten ja aikuisten piirinmestaruusmaastot Ikaalisten kylpylän ympäristössä. Kilpailuihin osallistui 228 juoksijaa 14 seurasta. Toijalan Vauhdin kahdeksan juoksijaa keräsivät seuralleen 26 sisulisäpistettä ja sijoittuivat 9–15-vuotiaiden pistekilpailussa yhdeksänneksi.

P12-sarjan Eelis Huovilainen juoksi pronssille kahden kilometrin matkalla ajalla 8.47,4.  Henkilökohtaisessa juoksukisassa pisteille eli kymmenen parhaan joukkoon pääsivät T12-sarjan tytöt Ilona Rahkonen ja Anni Rantasalo sekä T14-sarjan Elli Rantasalo.

Pm-maastoissa juostiin lisäksi joukkuekisat.  Joukkueen muodostivat seuran kolme saman sarjan juoksijaa.  Toijalan Vauhdilta oli mukana joukkueet T12- ja T9-sarjoissa. T12-sarjan tytöt Kerttu Kovero, Ilona Rahkonen ja Anni Rantasalo sijoittuivat neljänneksi ja T9-sarjan tytöt Vilja Kovero, Iida Vilpas ja seisemänvuotias Elli Huovilainen seitsemänneksi.

Seuraavat yhteiset kisat pidetään Toijalan uusitulla urheilukentällä sunnuntaina 26. toukokuuta. Silloin kisaavat 6–12-vuotiaat urheilijat Someron Säästöpankin nuorisokisoissa.

Kari Uolamo

Toijalan Vauhdin T09-sarjan joukkue Elli Huovilainen (vas.), Vilja Kovero ja Iida Vilpas. Kuva: Kari Uolamo
Toijalan Vauhdin maastojuoksujoukkueen juoksijat, edessä Eelis Huovilainen (vas.), Elli Huovilainen, Vilja Kovero ja Iida Vilpas ja takana Elli Rantasalo (vas.), Kerttu Kovero, Anni Rantasalo ja Ilona Rahkonen Kuva: Kari Uolamo