Akaan lukion kevään 2024 uudet ylioppilaat – Katso täältä myös muista lukioista valmistuvat akaalaiset

Onnittelut kevään uusille ylioppilaille!

Akaan lukio

Amanda Aaltonen, Leo Anttila, Maiju Autio, Miro Brusi, Alma Hokkanen, Aava Häyrynen, Eeli Jantunen, Paavo Jylhä, Aaron Järventausta, Juho Järvinen, Lenni Kari, Iida Kauranen, Aino Kimari, Sisu Koiranen, Jemina Koivisto, Jenika Koivisto, Ella Kokko, Miilo Laasala, Veini Laine, Hertta Lehtonen, Elsa Liehu, Cecilia Lindfors, Cecilia Majalahti, Topias Mansikka, Martta Matilainen, Juho Mattila, Maija Moukola, Jonna Mustonen, Eevi Niemi, Sanni Niskanen, Allu Noroila, Aapo Porra, Onni Rantala, Nella Ruokola, Juha-Pekka Rytiä, Rikhard Saarimäki, Leevi Salmi, Tyyne Sihvonen, Patrik Soikkeli, Manu Syrjä, Alina Törmä, Tuukka Törmä, Jonna Uolamo.

Muista lukioista valmistuvat akaalaiset ylioppilaat

Lempäälän lukio

Haikka Olli Oskari, Harju Elias Eemeli, Jaakkonen Anna Riina Tuulia, Koivisto Ella Amanda, Koskela Sara Ida Esteri, Koskinen Eetu Johannes, Majaranta Viljami Esa Olavi, Setälä Aaro August Johannes, Tapala Iitu Hilma Justiina, Tuominen Konsta Erkki Tapani.

Tietotien lukio, Valkeakoski

Hautanen Kalle, Helin Hilma, Kohonen Karoliina, Kraft Sofia, Nieminen Noora, Sarajärvi Milo.

Väinö Linnan lukio, Urjala

Mäkinen Viivi, Näsi Janessa, Halonen inka, Kylen Roope, Oksa Anna, Schmiedeke Mico, Tallqvist Tomas, Välimaa Tuomas.

Tampereen yhteiskoulun lukio

Elli Löövi, Atte Rantanen.

Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio
Leo Boström.
Tampereen klassillinen lukio
Mona Vahteristo.

Akaan Seutu julkaisee myös muista lukioista valmistuvien akaalaisten ylioppilaiden nimiä. Tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen toimitus@akaanseutu.fi