Kantelemuusikko Ida-Elina esiintyy Viialan kirkolla

Ida-Elina.

Ida-Elina kiertää esiintymässä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Sunnuntaina häntä voi kuulla Akaassa.

Ensi sunnuntaina 19.11. kello 17 vietetään Entisten nuorten Majataloiltaa Viialan kirkolla. Musiikkivieraana on uuden sukupolven kanteleensoittaja IdaElina.

Ida-Elinan musiikissa taiturimaiseen kanteleen soittoon yhdistyy kultainen lauluääni sekä useissa konserttisaleissa kouliintunut karismaattinen esiintymistyyli. Ida-Elinan monet kanteleelle sovitetut musiikkikappaleet ovat nousseet nopeasti suosituiksi YouTube:ssa. Hän on suosittu esiintyjä sekä Suomessa että ulkomailla. Viialaan Ida-Elina saapuu melkein suoraan Norjan-kiertueelta. Tänä vuonna Ida-Elina on vieraillut esiintymässä sekä Kiinassa että Yhdysvalloissa. Ida-Elina esittää mielellään hengellistä musiikkia. Tuttuja lauluja kuullaan myös Majataloillassa.

Majataloillan teemana on hengellinen hereilläpysyminen teemalla Voimaa valvomiseen. Aiheesta saapuu opettamaan Karkun Evankelisen Opiston vararehtori, TM Matti Rusama.

Entisten nuorten Majatalo kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä nauttimaan illan antimista. Majatalon yhteislauluja säestää houseband ja illassa kuullaan myös seurakuntalaisen puheenvuoro. Lapsille on pyhäkoulu ja yli 10-vuotialle oma Backstage-klubi. Tarjolla on kahvia ja suolapalaa. Majataloon on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?