Lauluyhtye Valkea esiintyy Majataloillassa

Entisten nuorten Majataloillat jatkuvat sunnuntaina 15.11. Viialan kirkolla kello 17. Viialan kirkolle saapuu 8-henkinen lauluyhtye Valkea, jonka piti vierailla Viialassa jo viime maaliskuussa, mutta silloin tilaisuus peruuntui viime hetkellä korona-ajan poikkeusolojen takia.

Valkea on reilut viisi vuotta sitten Kangasalla perustettu lauluyhtye, jonka musiikki on a capella -laulua. Tavallista lauluyhtyettä isompi ryhmä tuo lauluun kuorolaulun elementtejä. Yhtye on julkaisemassa joululevyä vielä ennen joulua Kangasala-talossa. Majatalon ohjelmisto koostuu tutuista hengellisistä lauluista, jotka lauluyhtye on sovittanut pääasiassa itse.

Majatalon puhujavieras tulee myös Kangasalta. Lähetysjärjestö Kylväjän kautta Lähi-Idässä ja Keski-Aasiassa lähetystyössä ollut Petteri Tiainen alustaa teemasta matkalaukku valmiina. Nyt puhutaan ihmisen sydämen tilasta ja valmiina olemisesta elämän tärkeimpien kysymysten kanssa.

Majataloilta kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä kohtaamaan ja laulamaan yhdessä koronarajoitusten kanssa.   Yhteislauluista vastaa Majatalon oma houseband. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu ja lastenhoito. Tarjolla on myös kahvia ja suolapalaa. Majataloiltaa on vapaa pääsy.

Juha Heinonen

Lauluyhtye Valkea musisoi Majataloillassa. Kuva Saara Partanen
Lähetystyössä ollut Petteri Tiainen alustaa teemasta matkalaukku valmiina.