Viialassa country-gospelia Pohjanmaalta – Entisten Nuorten Majataloiltaa vietetään sunnuntaina 21.5. Viialan kirkolla kello 17 alkaen teemalla Pyhän Hengen ihmeet

Musiikkivieraaksi saapuu Ilmajoen Koskenkorvalta maanläheinen gospelmuusikko Raimo ”Musti” Lähteenmaa. Kuva Maarit Lähteenmaa.

Entisten Nuorten Majataloiltaa vietetään sunnuntaina 21.5. Viialan kirkolla kello 17 alkaen teemalla Pyhän Hengen ihmeet. Musiikkivieraaksi saapuu Ilmajoen Koskenkorvalta maanläheinen gospelmuusikko Raimo ”Musti” Lähteenmaa. Artistin musiikissa soi country- ja folk-musiikin vaikutteet. Lähteenmaalta on ilmestynyt kaksi albumia juurevaa country-musiikkia Musti & Hyvä Vainu -yhtyeen keulakuvana.  Lähteenmaa laulaa Jeesuksesta ja ristin työn hedelmistä elämänmakuisesti ja rohkaisevasti. Ilo, kiitollisuus ja ikuisen elämän toivo kulkee mukana ihmisen kokoisissa tarinoissa. Viialan kirkossa Lähteenmaa esiintyy kitaransa kanssa.

Jonathan Westergård. Kuva Studio Brahe.

Puhujavieras saapuu Turun Mikaelin seurakunnasta. Pastori Jonathan Westergård on suosittu ja kiitelty nuorisopappi ja raamattuopettaja, joka mielellään osallistuu myös yhteiskunnalliseen keskusteluun. Viialan kirkolla Westergård pohtii mitä Pyhä Henki saa aikaan ihmisten elämässä. Hän vastaa kysymykseen, tapahtuuko tänään sellaisia ihmeitä, joita Jeesuksen aikaan tapahtui.

Entisten Nuorten Majataloillassa on tarjolla myös kahvia ja suolapalaa sekä lapsille pyhäkoulu ja lastenhoito. Majataloiltaan ovat tervetulleita kaikenikäiset ihmiset ja tilaisuuteen on ilmainen pääsy.