Viialan Majataloillassa kuullaan jazz-virsiä

Jazz-virsiä kuullaan Majataloillassa solistina toimivan Outi Aro-Heinilän johdolla.

Entisten Nuorten Majataloillassa soivat sunnuntaina 25.11. jazz-virret. Forssan kirkkoherra Esa Löytömäki ja kanttori Outi AroHeinilä ovat koonneet yhteen soittajia, ja virret ovat saaneet uutta kyytiä. Outi Aro-Heinilä johtaa ja toimii solistina ja kvintetissä soittavat Antti Vuoriheimo kitaraa, Kalle Lepola, bassoa, Tuomas Mattila rumpuja, Lauri Salama saksofonia ja Esa Löytömäki pianoa. Lääninrovastina toimiva Löytömäki pitää myös tuomiosunnuntain aiheesta puheen.

Tilaisuudessa on pienemmille lapsille lastenhoitoa pyhäkoulun merkeissä ja 11 vuotta täyttäneille Backstage-klubi. Houseband säestää myös yhteislauluja. Väliajalla on tarjoilua.

Entisten Nuorten Majataloilta alkaa Viialan kirkolla sunnuntaina kello 17.

Ali Kulhia