Viialan kirkon majataloillassa on groove-meininki – Everstiluutnantti Timo Vehviläinen puhuu turvallisuudesta ja sodan peloista

Majataloillan puhujavieras on Maanpuolustuskoulusta juuri eläköitynyt koulutuspäällikkö, everstiluutnantti Timo Vehviläinen. Kuva: Juho Vehviläinen

Ensi sunnuntaina 17.9. kello 17 vietetään Viialan kirkolla syksyn ensimmäistä Entisten nuorten majataloiltaa teemalla Älä huoli, olet turvassa. Illassa alustaa Maanpuolustuskoulusta juuri eläköitynyt koulutuspäällikkö, everstiluutnantti Timo Vehviläinen turvallisuudesta, sodan peloista ja Jumalan huolenpidosta.

Musiikkivieraaksi saapuu groove-kurkku Heikki Kärhä, joka tuli tunnetuksi gospel-yhtye Pro Fiden solistina. Viime vuosina Kärhä on satsannut groove-musiikkiin toimien Groove-family-yhtyeen laulusolistina. Viialan Majataloillassa Kärhää säestää maineikas kosketinsoittaja Jussi Pyysalo. Näiden kahden muusikon yhteistyössä taittuu niin vanhat tutut hengelliset laulut sekä uudemmat kappaleet. Kaksikon musiikki sopii kaikenikäisille korville.

Yhteislaulua säestää houseband, ja väliajalla on tarjolla kahvia ja suolapalaa. Lapsille on pyhäkoulu. Entisten nuorten majataloiltaan on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen