Toijalan Pallolla pisteetön viikko

Viikolla 31 Toijalan Pallo-49:n edustusjoukkue pelasi kaksi sarjaottelua Tampereen piirin nelosdivisioonassa. Pisteitä ei tullut sen enempää Forssasta kuin Viialastakaan.

Torstaina heinäkuun viimeisenä päivänä ei rouva Fortuna hymyillyt akaalaisille lainkaan. Topa ei hyvistäkään paikoista osannut pistää palloa maaliin, sen sijaan Forssan Jalkapalloklubi osui kolmesti. FJK vei pisteet ottelusta 3–0 (0–0) -lukemin.

Topa teki varsinkin avausjaksolla lukuisia hyviä ratkaisuja halliten hienokseltaan pelitapahtumia. Maalinteko vaan oli lähes käsittämättömän vaikeaa. Topan rakentamien tekopaikkojen olisi pitänyt riittää vierasvoittoon.

Heti toisen jakson alkajaisiksi, kun pelattu oli 56 minuuttia, FJK otti otetta pelistä avausmaalillaan. Näin ne asetelmat sitten muuttuivat, ja maali lisäsi forssalaisten itseluottamusta. Voittajajoukkueen maaleista kaksi teki Benedikt Emeka. Kolmannen läpiajosta tyylitteli Matias Kujala. Lopputiivistelmänä vieraiden pelistä voi sanoa, että sitä saa mitä tilaa. Tehot maalinteossa olivat pohjalukemissa, noilla tehoilla pisteet jäävät saamatta.

FJK:n apuvalmentajana toiminut Mikko Matinaro jakoi tähdet Topan parhaille pelaajille: 3 Jyri Erkkilä, 2 Jussi Nyström, 1 Juho Laine.

Ilves2 lisäsi sarjajohtoaan

Tampereen Ilveksen kakkosjoukkue oli lauantain elokuun toisen päivän vastustaja Toijalan Pallo-49:lle. Tämä nelosdivisioonan ottelu pelattiin Viialan urheilukentällä. Ilves2 aiheutti Topalle kolmannen peräkkäisen tappion lukemien ollessa 1–2 (1–1).

Kamppailu oli suhteellisen tasainen. Tähän vaikutti osittain se, että Ilveksen Mikko Kiviranta hankki suunsoitolla itselleen ulosajon jo avausjaksolla.

Roope Kostiainen vei tamperelaiset 0–1-johtoon. Tasoituksen ja puoliaikatuloksen teki Topalle Jesse Järvi.

Jo toisen jakson toisella minuutilla syntyi Ilveksen voittomaali. Siitä vastasi Niklas Salminen. Nuori hyvin liikkuva Ilves venytti voitollaan piste-eron lohkokakkoseen TamU-K:hon viiteen pisteeseen. TamU-K näet hävisi uuden kirivaihteen löytäneelle Valkeakosken Koskenpojille 1–3. Topalle tuli tappio, joskin niukka. Eikä huonolle suinkaan hävitty.

Nyt on peleistä kahden viikon tauko. Sarjan heittopussi Sastamalan Woima kohdataan seuraavaksi. Peli pelataan Sastamalassa 16.8.

TP-49 – Ilves2 -ottelun palkitut: T: Jesse Järvi. I: Niklas Salminen. Palkintoraati Tuukka Hakala, Esa Tromstedt jakoi myös tähdet Topan parhaille pelaajille: 3 Jesse Järvi. 2 J. Nyström. 1 S. Kähkönen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?