Ratkaisut lähestyvät Futsal-Ykkösessä – Topalla kaksi ottelua jäljellä

Topa on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla kahdeksan. Kuvassa Topa otti niskalenkin JoSePasta, ja Jesse Järvi Oliver Paappasesta viime joulukuussa. Kuva: Mikko Peltoniemi

Palloliiton Miesten Futsal-Ykkösen pelikauden ratkaisun hetket ovat nyt käsillä, kun runkosarjan viimeiset ottelukierrokset lähestyvät. Sarjan piikkipaikkaa pitää 45 pisteellä TP-Kaarle, mutta toisena ja kolmantena kiikkuvat KF Kosova ja PJK ovat vain kahden pisteen päässä. Keskiviikkona 13. maaliskuuta pelissä on sarjan kärkipaikka, kun Ilves FS kohtaa PJK:n. Tämän pelin jälkeen kaikilla joukkueilla on sarjassa kaksi peliä jäljellä. Runkosarjan voittaja nousee suoraan liigaan, ja sarjan kakkonen karsii liigapaikasta liigan toiseksi viimeisen joukkueen kanssa.

Toijalan Pallo-49:n sarjapaikan varmistuminen ei jäänyt tällä kertaa viime metreille. Joukkue saa siis lähteä paineitta kahteen viimeiseen peliin, mikä voi siivittää hyvään tulokseen.

Viimeinen kotiottelu pelataan tulevana lauantaina

Akaan oman pojan Jussi Nyströmin valmentama Ilves FS asettuu Topaa vastaan tulevana lauantaina Toijalan monitoimihallilla. Sarjanousija Ilves FS oli viime joulukuussa hieman pulassa akaalaisten kanssa, kun Topa nappasi vieraspelissä pisteen tamperelaisilta oltuaan ottelussa jo neljän maalin karkumatkalla. Punamustilta lauantain kotivoitto hyvällä asenteella olisi sopiva kiitos kotiyleisölle kuluneesta kaudesta.

Peli Toijalassa alkaa kello 15. Otteluisäntänä toimii Akaan Seutu. Lauantaina 23. maaliskuuta Topa matkustaa sarjapaikastaan taistelevan Jämsänkosken Ilveksen vieraaksi.

Jalkapallokausi on jo kulman takana

Futsal-kausi ei ehdi vielä päättyä, kun jalkapallokausi puskee jo päälle. Tulevana kesänä jalkapallon Miesten Kolmosta pelaava Topan edustusjoukkue aloittaa kauden Suomen cupin ottelulla, jolloin vastassa on Miesten Vitosen -sarjatasolla pelaava ACE/2-joukkue. Ottelu pelataan sunnuntaina 17. maaliskuuta Tampereen Kaupissa.