Toijalan Pallolle rutiinivoitto

tekstiä

Toijalan Pallo -49 päihitti FC Teivon lauantaina. Joonas Pietikäinen (valkoisissa) vie palloa. Kuva: Esa Norvia.

Ylöjärveläinen FC Teivo jäi helposti vieraansa Toijalan Pallo -49:n vauhdista jalkapallon nelosdivisioonan ottelussa. Lauantaina 29. elokuuta Ylöjärven Räikän kentällä pelattu kamppailu päättyi akaalaisten 1-4 (1-2) voittoon.

Toijalan Pallo suoriutui pistemetsästyksestä suhteellisen helposti ja parastaan näyttämättä. Maalinteon Topalta aloitti jo kolmannella minuutilla Tero Tromstedt. Liukasliikkeinen kärkimies spurttasi kotijoukkueen alakerralta helposti karkuun. Kapteenin nauhaa tässä pelissä kantanut Jirka Järvi tulitti 26 minuutin kohdalla tarkasti alanurkkaan 0-2 vierasjohdon.

Laukauksen peitto epäonnistui FC Teivon kavennusosumassa. Maalin 37 minuutin pelin jälkeen ampui Juuso Olanterä.

Topa oli kuitenkin pelin herra, pyöritellen peliä vakuuttavasti. Joonas Saariniemen läpiajomaali 66. minuutilla, ja Jesse Järven 1-4 upotus 79. minuutilla päättivät maalinteon. Joonas Saariniemeä varoitettiin vielä viime minuuteilla. Rutiinisuoritus riitti selkeästi vierasvoittoon. Huomioitavaa on kuitenkin pakin paikalle siirretyn Janne Hevonojan ottelu ottelulta vahvistuvat suoritukset tällä pelipaikalla. Kohti viitosdivisioonaa uppoava FC Teivo ei ollut Topan kunnolle oikea mittari. Akaalaisten kunnon ulosmittaus tulee vasta tulevana lauantaina.

Topan parhaille pelaajille tähdet jakoi joukkueen huoltaja Hannu Rokkanen. 3 Jirka Järvi. 2 Janne Hevonoja. 1 Jukka Saari.

 TP- 49 – TamU-K lauantain huippuotteluna

Ratkaisut Nelosdivisioonan kärjessä sekä myös alakerrassa lähestyvät vääjäämättä. Antaako tuleva viikonloppu selvyyttä eritoten kärkitaisteluun? Vaa`ankieliasemassa on myös Toijalan Pallo, sillä Topa saa kotikentälleen vastaansa Tampere United-Kannattajat. Lohkon tilanne kärjen osalta on seuraavanlainen: 1. TamU-K 18 ottelua, 42 pistettä, 2. Parolan Visa 18 41, 3. PP-70 18 37. ParVi kohtaa perjantaina putoamisviivan alla olevan FC Melodyn. Samoin perjantaina hurjassa yhdeksän pelin voittoputkessa oleva Peli-Pojat-70 saa FC Teivon vastaansa.

Topa järkytti pahanpäiväisesti kevätkierroksella TamU-K:n faneja 0-2 vierasvoitolla. Nyt akaalaisten pelin taso on toukokuuhun nähden noussut roimasti. Kokenut kotijoukkueen taktikko Jari Hakala pystyy kääntämään joukkueen turboruuvin kaakkoon. Ja edelleenkin urtsin nurmella hyvin viihtyvä Topa uskoo omaan tekemiseensä kuin pässi suuriin sarviinsa. Lähtöasemat ovat siis hunajaisen herkulliset. Nyt lehterit täyteen, ja kannustetaan kotijoukkue voittoon. TP- 49 – TamU-K lauantaina 5. syyskuuta kello 15 Akaan keskusurheilukentällä.

Kakkosjoukkue jatkaa viivan alapuolella

Kerrotaan ensin hyvät asiat Toijalan Pallo- 49:n kakkosjoukkue Peli-Veikkojen otteista. Joukkue taistelee, repii, raastaa, hallitsee pelejä. Eikä ole suinkaan täysin lamaantunut. Mutta ne huonot asiat; joukkue sai turpiinsa jo viidennen kerran peräkkäin. Perjantaina 28. elokuuta Jukola Jaguars haki 1-3 (0-2) voiton Peli-Veikoista Viialan Urheilukentältä.

Kotijoukkueella riitti maalipaikkoja, oli myös useita tolppakuteja. Jags vei kuitenkin avausjakson 0-2. Peli-Veikkojen Jari Haapalehto ampui kavennusmaalin kun toista jaksoa oli kymppi pelattu. Ratkaisu venyi aina 87. minuutille. Ja se ratkaisu oli kotijoukkueen oma maali. Peli-Veikot pysyy edelleen putoamisviivan alapuolella, ja jäljellä joukkueella on enää kolme ottelua. Jos reserviin on jotain jäänyt, niin nyt kaikki peliin!

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?