FC Teivo pehmeni nopeasti

Toijalan Pallo-49, Topa, Tero Tromstedt

Toijalan Pallon Tero Tromstedtin (edessä) maalijyvä oli kohdallaan FC Teivoa vastaan. Tromstedt ampui kolme osumaa 8-1-päättyneessä Topa-voitossa. Kuva: Jenny Ahlman

Toijalan Pallo-49 ei kauaa tuhrannut aikaa pistää vastustaja ojennukseen viime lauantaina. Jalkapallon nelosdivisioonan ottelussa Toijalan Keskusurheilukentällä TP-49 kohtasi ylöjärveläisen FC Teivon. Topa otti murskaavan 8–1 (5–1) -voiton sarjan häntäpään joukkueesta.

Jo ottelun avausminuutilla pallo kaivettiin Teivon maalivahdin selän takaa eli maalista. Topan Tero Tromstedt käytti maalivahdin pikkutohelointia hyväkseen iskien irtopallon verkkoon. Jakso meni vauhdilla päätökseensä asti kotijoukkueen sorvatessa viisi osumaa. Samanlaisen pelailun merkeissä sujui toinenkin pelijakso.

Vieraat eivät kotijoukkueen maalia juuri hätyytelleet. Niinpä Topa sai pelin päätyttyä maalisuhteensakin pitkästä aikaa plussan puolelle.

Topan kolmannesta peräkkäisestä voitosta voidaan olla tietysti tyytyväisiä. Se tuli ihan tyylipuhtaan esityksen jälkeen. FC Teivolla taasen työsarkaa riittää pysyä tällä sarjatasolla.

Ottelun maalit: 1. 1–0 Tero Tromstedt ; 12. 2–0 Joonas Saariniemi; 20. 3–0 Jussi Nyström; 32. 4–0 Tero Tromstedt; 33. 5–0, Mikko Alahäivälä; 36. 5–1 Antti Heikinsuo; 67. 6–1 Sampsa Laakso; 69. 7–1 Jesse Järvi; 82. 8–1 Tero Tromstedt.

Ottelu oli VIP-ottelu, johon TP-49 oli kutsunut sponsoreitaan.

Ottelun palkitut: TP-49: Tero Tromstedt. FC Teivo: Antti Heikinsuo. Raadissa: Matkatoimisto Matkapoikien edustajat: Tea Morikka, Petri ja Ville Myllylä. Raati antoi myös tähdet Topan parhaille: 3 Tero Tromsted, 2 Janne Hevonoja, 1 Jesse Järvi.

Otteluisäntä Medilaserin Merja Pietikäisen palkitsemat pelaajat: TP-49: Jussi Nyström, FC Teivo: Jarno Österlund.

Topa kohtaa PP-70:n perjantaina

Sarja jatkuu tiiviinä, sillä Topa kohtaa perjantaina 12. elokuuta kotonaan Peli-Pojat-70:n Tampereelta, ja heti maanantaina 15. elokuuta Tervakoskella tulee vastaan Pato. Näiden kahden pelin jälkeen Topa pelaa seuraavan kerran lauantaina 27.  elokuuta.

Perjantain vierasjoukkue PP-70 on ollut hyvinkin kinkkinen vastustaja etenkin pienellä kotikentällään Ikurin tekonurmella.  Joukkueiden välisen  kevätkierroksen ottelun PP-70 voitti selkeästi 4–1 ja juuri Ikurissa. Nyt joukkueet ovat samassa 25 pisteessä, PP-70 maalieron turvin ylempänä.

Topa on nyt hyvässä rytmissä. Kuudesta viime pelistä on tullut viisi voittoa, ja juurikin iso  hyväkuntoinen  Keskusurheilukenttä sopii punamustille. Nelosdivisioonan ottelu TP-49 – PP-70 alkaa 12. elokuuta kello 19 Toijalan Keskusurheilukentällä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?