Ylivoimainen HJS lauantaina Toijalan keskusurheilukentällä

Jalkapallon Tampereen piirin nelosdivisioona jatkuu Toijalan Pallo-49:n osalta vajaan kahden viikon tauon jälkeen. Lauantaina 27. elokuuta Toijalan keskusurheilukentälle saapuu sarjaa ylivoimaisesti hallitseva Hämeenlinnan Jalkapalloseura. Ylivoimaisuus on juuri oikea sana, kun tästä sarjajohtajasta puhutaan. Joukkue on pelannut 16 ottelua, kaikki voittoja maalisuhteella 101 – 5.

Kun Topa keväällä tälle joukkueelle hävisi 1-7, pidettiin sitä lähes katastrofina. Nämäkin lukemat ovat nyt kalvenneet hämeenlinnalaisten murskavoittojen alla. Viimeinen uhri oli 19.8 FC Melody 0-13 tappiollaan. Maalimässäily näkyy myös sarjan maalintekijätilastossa, jossa 10 parhaan maalintekijän joukossa on viisi HJS-pelaajaa. Kärkimiehenä Jere Suomalainen, 26 maalia. HJS on siis kahden voiton päässä noususta kolmosdivisioonaan. Toivotaan että hyvässä vireessä viime viikot ollut Topa saa edes hiukan lyötyä kapuloita vieraiden rattaisiin. Ottelu TP-49 – HJS alkaa kello 15.

Tero Tromstedt pörssien kärkimies

Topan maalintekijä- ja tähtimiespörssin kärjessä porhaltaa hyökkääjä Tero Tromstedt. Tero osaa hukata maalipaikkoja, mutta kyllä hän niitä tekeekin. Tällä hetkellä tehtyjä maaleja on kasassa 9. Seuraavana tulevat kuuden maalin miehet Mikko Alahäivälä ja Jesse Järvi. Kolmikko Janne Hevonoja, Tuomas Kallioinen, Joonas Saariniemi on osunut neljästi. Tähtimiespörssin kärki on tämä: Tero Tromstedt 12, Janne Hevonoja 12, Toni Niskala 10, Jesse Järvi 10, Mikko Alahäivälä 9.

Piristynyttä pelivirettä viime pelissä esittänyt Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue kohtasi 17. elokuuta Tampereen Pyynikin kentällä Tampereen Ilveksen kakkosjoukkueen. Nelosen kamppailu meni Ilveksen hallinnassa tauolle vain 1-0 lukemissa. Materiaaliylivoima tuli toisella jaksolla esiin, lopputuloksen ollessa 6-0 Ilvekselle. Topa kohtaa 24.elokuuta Toijalan keskusurheilukentällä kello 18 alkavassa ottelussa FC Kangasalan. Sarjataulukossa vieraat ovat vain pisteen edellä kotijoukkuetta. Kutkuttava tilanne.

Kuutosdivisioonan tuloksia: 17.8. KaVo/2 – KylVe 1-1. 19.8. ViiPV – Loiske2 1-4. 20.8. FC Mietokastike – HirPy 2-4.

Nelosdivisioonan sarjataulukko 21. elokuuta:

HJS 16 101 – 5 48  TPV/2 16 58 – 19 34  JanPa 16 56 – 26 33  TP-49 16 42 – 41 28  PP-70 15 34 – 29 25  Pato 16 34 – 36 24  VaKP 16 36 – 36 22  KaVo 16 33 – 34 20  NePa 16 23 – 45 13  LeKi-futis 16 19 – 47 11  FC Teivo 15 18 – 76 10 FC Melody 16 16 – 76 8