Topan naisilla maalijuhlaa

Toijalan Pallo-49:n naiset kaatoivat tamperelaisen Peli-Pojat-70:n 5–0. Ottelun parhaina palkittiin Topalle kolme maalia tehnyt Elina Pirttijoki (vas.). Hyvin taistellut Elina Lehtinen (oik.) palkittiin vieraiden parhaana. Kuva: Jukka Koskinen.

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue otti komean voiton nelosdivisioonan ottelussaan keskiviikkona 14. kesäkuuta. Topa kaatoi Toijalan Keskusurheilukentällä tamperelaisen Peli-Pojat-70:n peräti 5–0 (3–0).

Ottelu oli suhteellisen tasaista ensimmäiset puoli tuntia, vaikka avausmaali syntyi jo 19 minuutin kohdalla. Kaisa Kopperoinen murtautui tekopaikkaan, ja pallo varmasti pömpeliin. Avausjakson viimeisen kympin aikana ero suureni kahdella osumalla. Maaliin Topalta osuivat Milla Jokinen sekä Elina Pirttijoki.

Topan hallinta ei ollut toisellakaan jaksolla täysin suvereenia, mutta maalit se paikoistaan teki. Jakson molemmista maaleista vastasi Elina Pirttijoki. PP-70 ei hätyytellyt vakavasti kotijoukkueen alakertaa. Keskitykset ja muutamat laukaukset Topa-vahti Anita Korhonen napsi kiinni ihailtavan varmasti.

Aktiivisempi ja hivenen osaavampi joukkue voitti ansaitusti keskiviikko-illan pelin. Topa nosti pistemäärän kuuteen neljän pelatun pelin jälkeen. Sarjassa joukkueet pelaavat 15 ottelua. Joukkueita on mukana kuusi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>