Evankelista Pirkko Vesavaara vierailee Galleriakirkossa

Oululainen evankelista Pirkko Vesavaara puhuu sanan ja laulun illassa Galleriakirkossa Sotkialla keskiviikkona 10. toukokuuta. Tapahtumasta tehdään samalla Vesavaaran toimittama herätysohjelma TV 7:lle.

– Sain ottaa Jumalan kutsun vastaan vuonna 1993. Sain vapautua ja aloittaa ihan uuden elämän uskoen Jeesukseen henkilökohtaisena vapahtajana. Siitä alkoi koulutus Jumalan Sanan kautta, tutustuminen ja rakastuminen uskon alkajaan ja täyttäjään Jeesukseen, kirjoittaa Vesavaara kotisivullaan.

Pirkko Vesavaara on toiminut evanjelistana vuoden 1993. Hän toimittaa myös herätysohjelmia TV 7: lle.

Oulun seudulla kosmetiikkayrityksen aluejohtajana toiminut Vesavaara jätti uskoon tultuaan työnsä.

– Uskoon tuloni jälkeen maailman markkinat ja turhuuksien turhuus alkoi väsyttää ja motivaatio työn yhäti vain parempaan ja parempaan tulokseen ja tavoitteellisuuteen lopahti, ja uskon, että Jumalan tahdosta tämä tapahtui. Suurin innostukseni oli viedä sanomaa siitä, miten tärkeää on sisäinen hyvinvointi ja vapaus

Pirkko Vesavaara kokee saaneensa Jumalalta tehtävän.

– Eräänä yönä Herrani ilmestyi ollessani kiitoksessa ja rukouksessa. Mieheni nukkuessa vierelläni kuulin kutsun:  sinä vapautat vangitut, kirvoitat kahleet, sokeat saavat näkönsä ja kuurot kuulevat, rammat kävelevät ja köyhille julistetaan evankeliumi.

Sanan ja laulun ilta alkaa kello 18.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?