Mielipide: Sauli Turja ei kuopannut sitoutumattomia

Pääkirjoitukseen on ilmeisesti muistinvaraisuudesta johtuen päässyt virheellinen tieto. Sauli Turja ei ole “kuopannut” (päätoimittajan halventava ilmaus) Akaan Sitoutumattomia, vaan sen teki Akaan Sitoutumattomien hallitus, joka valtuutti puheenjohtajansa Tuulia Passilan hoitamaan yhdistyksen lopettamiseen liittyvät toimenpiteet. Ja jos halutaan olla oikein tarkkoja, lopettamisen saivat aikaan akaalaiset, jotka eivät katsoneet voivansa äänestää vuoden 2008 kuntavaaleissa ehdolla olleita viittä henkilöä riittävän suurella tarvittavalla äänimäärällä edes yhden ehdokkaan läpimenoon.

Perussuomalaisena ihmettelen “tasapuolisuutta”, jolla Akaan Seutu on esitellyt eri puolueita vaalien jälkeisessä numerossa. Mutta onhan se tietenkin lehden oma asia, miten erilaisia asioita ja näkemyksiä painottaa.

Sauli Turja

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>