Akaalaisten kädenjälki näkyy ja kuuluu Ylen Galaxissa

Sami Haavisto (vas.) ja Riku Niemelä ovat olleet tekemässä Galaxi-nuortenohjelmaa.

Sami Haavisto (vas.) ja Riku Niemelä ovat olleet tekemässä Galaxi-nuortenohjelmaa.

Yle TV2:n Galaxi-ohjelmassa alkoi viime lauantaina uusi Galaxin Soundi, jossa esitellään nuorten bändejä eri puolilta Suomea. Galaxi Soundin tunnusmusiikin ovat tehneet akaalaiset DiceRollers-miehet Sami Haavisto ja Riku Niemelä. Haavisto  on säveltänyt musiikin ja Niemelä sovittanut. Niemelä kuuluu myös ohjelman käsikirjoittajiin.

Lauantaina 5.4. ohjelmassa nähdään Frank Lukas -nimisen artistin musiikkivideo, jonka Niemelä on käsikirjoittanut. Videossa näyttelevät Riku Niemelä, Sami Haavisto ja Joel Sinisalo. Akaan Seudun printtilehdessä 26.3. kerrotaan virheellisesti, että Niemelä olisi käsikirjoittanut viime lauantaina nähdyn musiikkivideon.

Galaxi Soundin ensimmäinen jakso on katsottavissa Yle Areenassa osoitteessa http://areena.yle.fi/tv/2153412.13Galaxi3

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?