Tunnista yrityksesi arvo

Etelä-Pirkanmaan yrittäjäilta Toijalan Kinon Talossa

Vaske ja Yritys-Suomi Etelä-Pirkanmaa järjestävät kaikille seudun yrittäjille, erityisesti yrityksen omistajanvaihdostilanteeseen valmistuvalle tai muutoin oman yritystoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille suunnatun maksuttoman yrittäjäillan Toijalassa Kinon Talossa torstaina 10. huhtikuuta kello 18–21.

Tilaisuudessa saa vinkkejä nykyisen yritystoiminnan ”tuunaamiseen” ja myös yrityksen arvon kasvattamiseen.  Avainkysymys illassa on, mistä yritystoiminnan arvo muodostuu? Paikalla tilaisuutta johdattamassa ovat muun muassa Fadeno Oy:n Kati Väljä ja Riitta Ahonjoki sekä Pirkanmaan Yritysvälitys Oy:n Rauno Toikka. Myös ihan ”elävää” yrittäjää ja onnistunut yrityskauppatarina kuullaan.

Kevyttä iltapalaa tarjoillaan kello 17.40 alkaen ja tilaisuuden väliaikakahveilla on mahdollisuus tutustua ja verkostoitua muihin paikalla oleviin yrittäjiin. Tarjoilun riittävyyden varmistamiseksi ilmoittautumisia pyydetään viimeistään 8. huhtikuuta mennessä s-postitse aira.ylinen@vaske.fi tai puhelimitse 040 335 6080. Vasken kotisivuilla www.vaske.fi voi myös käydä ilmoittautumassa tilaisuuteen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?