Janne Kellari julkaisi kolmannen kirjansa

Akaalaisen Janne Kellarin kolmas kirja on nimeltään Sääty.

Akaalainen Janne Kellari on julkaissut kolmannen omakustannekirjansa. Kirjan nimi on Sääty, Vaiettu salaisuus, ja se vie lukijan salaperäisen ja sanavalmiin naisen matkassa linnunradan kulttuurien ja historian keskelle.

Linnunrata ja teknologia muodostavat kirjassa taustan tarinalle, jossa henkilöhahmot, kulttuurit ja elämisen yksityiskohdat ovat pääosassa. Kirja edustaa realistisella otteella kirjoitettua scifiä, jossa realismiin yhdistyvät kiero huumori, vahvat naishahmot sekä perinteinen seikkailu.

Janne Kellari asuu Viialassa ja työskentelee tietojärjestelmäasiantuntijana ilmavoimissa. Kellarin haastattelun Akaan Seudussa elokuulta 2017 voit lukea täältä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?