Lauri Haavisto jatkaa Eläkeliiton piirihallituksessa

Lauri Haavistolle Akaa on Haavistolle tuttu 73 vuoden ajalta.

Lauri Haavisto valittiin jatkokaudelle Eläkeliiton Etelä-Hämeen piirin piirihallitukseen.

Eläkeliiton Akaan yhdistyksen puheenjohtaja Lauri Haavisto jatkaa Eläkeliiton Etelä-Hämeen piirin piirihallituksessa. Valinnoista päätettiin Eläkeliiton Etelä-Hämeen piirin syyskokouksessa Tammelassa 21.11.

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jukka Uola Hämeenlinnasta.

Eläkeliiton Etelä-Hämeen piiri vaatii kannanotossan, että sote-uudistuksessa on huomioitava ihmisläheisyys. Piirin mukaan tähän asti julkisuudessa on keskitytty sote-alueiden määrään ja rahoitukseen. Piiri edellyttää myös, että sote-uudistuksessa huomioidaan sosiaalipalvelut tasavertaisesti terveyspalvelujen ohessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?