Tasavallan presidentti myönsi Juha Luomalalle kauppaneuvoksen arvonimen – OP Etelä-Pirkanmaan toimitusjohtaja on työskennellyt eri osuuspankeissa vuodesta 1984

Tasavallan presidentti myönsi Juha Luomalalle kauppaneuvoksen arvonimen. Kuva: OP Etelä-Pirkanmaa

Tasavallan presidentti myönsi perjantaina 19.4. kauppaneuvoksen arvonimen toimitusjohtaja, kauppatieteiden maisteri Juha Luomalalle, OP Etelä-Pirkanmaa tiedottaa. Kauppaneuvos Luomala on työskennellyt useissa eri osuuspankeissa vuodesta 1984 ja toimitusjohtajan tehtävissä hän on toiminut noin 35 vuotta. Tällä hetkellä hän on Etelä-Pirkanmaan Osuuspankin toimitusjohtaja. Pankin toimialueeseen kuuluvat Akaan ohella Urjala ja Valkeakoski.

Luomala on osallistunut työuransa aikana useisiin OP Ryhmän luottamustehtäviin, hän on muun muassa OPK Osuuskunnan hallintoneuvoston jäsen. Luomala on toiminut Tampereen kauppakamarin hallituksessa sekä Valkeakosken kauppakamariosaston puheenjohtajana. Tällä hetkellä Luomala on Tampereen kauppakamarin finanssivaliokunnan ja Valkeakosken kauppakamariosaston hallituksen jäsen ja toimii aktiivisesti Tampereen hallituspartnerit ry:ssä.

Perheeseen kuuluu vaimo tohtori Anne Luomala, sekä kolme aikuista lasta ja neljä lastenlasta.