Täti Monika johdatteli eläkekerhon kesälaitumelle

Eläkeliiton Toijalan osaston kevätjuhlassa Sampolassa aina sattuu ja tapahtuu. Niin nytkin, 10. toukokuuta. Jäsenistö näkee paljon vaivaa tarjoamisten ja ohjelman kanssa. Juhlan kruunaa arpajaiset. Palkintoja on paljon, joten jokainen voittaa.

Puheenjohtaja Lauri Haaviston tervehdyssanat olivat lyhyet. Hän toivotti väen tervetulleeksi, kertasi liittokokouksen valinnat ja muistutti tulevista retkistä. Erityisen iloinen Lauri Haavisto oli siitä, että Eläkeliiton puheenjohtajaksi valittiin kevään liittokokouksessa yksimielisesti nainen, lääketieteen lisensiaatti Eeva Kuuskoski.

Tässä tulevat täti Monikat.

Tässä tulevat täti Monikat.

Yhteislauluna kajautettiin vanha kansakoululaulu Tuuli hiljaa henkäilee. Tämä edelsi päätoimittaja Juha Kososen juhlapuhetta, joka myös käsitteli koululauluja ja vuodenaikojen tuntua koulussa. Lauloipa Kosonen puheensa lopuksi jo kansakoulussa oppimansa kevätlaulun Koivun latvaan korkealle.

Toijalan osastossa osataan näytellä. Pirkko Manttilan ohjaama hupailu Tosi Fakta toi näyttämöllä luolamiehenkin. Osaston kuoro hoiti vuoronsa mallikkaasti. Sykähdyttävin oli Sä muistatko mua -kappale.

Riemulla ei ollut rajoja, kun osaston naiset marssivat lavalle hatut heiluen. Täti Monika johdatti osaston väen kesään, joka puheenjohtajan luettelon mukaan on kovin kiireinen.

Kakkukahvien lomassa helisi puhe tulevasta kesästä ja retkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?