Kannattajat nimesivät huippuhetkensä Akaa-Volleyn hopeaan päättyneellä kaudella – ”Kauden todellinen antikliimaksi oli alkukauden parturikäynti”

Akaa-Volleyn hopeamitalijoukkue. Kuva: Juuso Riponiemi

Akaa-Volley päätti kautensa SM-hopeaan. Akaan Seutu pyysi lukijoitaan lähettämään omat terveisensä joukkueelle ja kertomaan, mikä oli päättyneen kauden huippuhetki. Lue alta kyselyyn tulleet tai Facebookin kautta välitetyt vastaukset.

”Kävimme katsomassa livenä Vantaa Ducksin ja Akaa-Volleyn peliä Korsossa. Ollut haaveena pitkään ja viimein onnistui. Häviö Akaalle, mutta live-elämys kannatti. Onnittelut hopeasta.”

”Huippuhetki oli Vantaa vastaan Akaa. Vantaa voitti. Entisinä akaalaisina kannustimme mieheni kanssa Akaata, vaikka asumme Vantaalla. Tämä on sitä kotiseuturakkautta.”

”Onnittelut hopeesta! Oli ihan hyvä tulos. Hurrikaani oli rakennettu mestaruutta silmällä pitäen. Neljä maajoukkuekaveria, Bety joka on huippu kaveri, jos olisi meillä jatkanut mestaruus olisi ollut mahdollinen. Saivat vielä pomppuihmeen kuin lahjaksi. Eurosarja meni yläkanttiin, hyvä näin. Huippuhetki oli Puolaan pääsy, pelit meni hyvin maailman huippuja vastaan. Oli ilo katsella hyviä pelejä. Yleisö oli täysin sydämin hengessä mukana. Kiitos!”

”Akaa-Volley niitti Akaalle kunniaa, kaksi kultaa olisi ollut kova tulos.”

”Huippupelit Puolaa vastaan. Ison maailman tuntua ja hieno fiilis!”

”Upeata ja paljon onnea.”

”Minulla oli ilo toimia talkooporukassa mahdollistamassa näitä tapahtumia. Kyllä parasta oli se yhteisöllisyys: joukkue, taustat, talkooväki, fanit ja katsojat. Paljon oli myös ensikertalaisia katsojia. Ei ollut vain yhtä tähtihetkeä, vaan monia. VaLePan kaataminen kotona viidennessä pelissä toki pelillinen huippuhetki. Matej Smidilin iskut ja voimalliset tuuletukset. Pitkät pallohallinnat, missä kaikki mukana taistelemassa pisteestä.”

”CEV cupin välierä täpötäydessä Akaa Areenassa Projekti Varsovaa vastaan, tunnelma oli fantastinen.”

”Terveiset hienolle lentisjoukkueelle ja onnittelut SM-hopeamitalista! Huippuhetkiä oli tietysti pudotuspelit ja huipennus mestaruusjahti. Vielä ei ollut mestaruuden aika, vaikka pelit ajoittain mallikkaasti menivätkin. Ja voi sanoa, että ette huonolle hävinneet, kyllä Hurrikaani oli loppukaudesta tosi hyvä ja yhtenäinen joukkue.”

”Tosi vaikea eritellä yksittäistä huippuhetkeä. Mieluummin nostaisin esiin mahtavan seurahengen, Akaa-Volleyn perheen. Jos hodarimyyjästä puheenjohtajaan tehdään hommia noin sitoutuneesti, ei kyse ole siitä tuleeko mestaruus, vaan koska se tulee. Jos ei ensi vuonna niin sitten seuraavana, mutta varmasti tulee. Pilke silmäkulmassa voisin todeta, että kauden todellinen antikliimaksi ja turnoff oli Jere Heiskasen alkukauden parturikäynti. Siitä olisi pikkufixillä saatu loppukaudeksi todella hävytön mullet.”

”Päättyneen kauden huippuhetki oli, kun VaLePa jäi taakse välierässä ottelulukemin 3–2.”

”Tykkäsin seurata peliä, hienosti pelasivat.”

”Päättyneen kauden huippuhetkiä kotisohvan penkkiurheilijalle oli joka ikinen peli-iloinen hymy ja yhteinen tsemppaus tai tuuletus voitetun tai hävityn pisteen jälkeen! Iso kiitos hienosta kaudesta kaikkineen!”

”Räsäsen ässät.”

”Eurocup-menestys, hyvin mennyt runkosarja ja kasvaminen henkisesti joukkueena, jotta pystyi kaatamaan kovia joukkueita maailmalta sekä vihdoin myös VaLePan.”

”Menestys Eurocupeissa ja VaLePan tiputtaminen pronssiotteluun.”