EU-ruokaa jaetaan adventtikirkolla

EU-ruokakassi sisältää  muun muassa jauhoja, ryynejä, maitojauhetta, hapankorppuja, lihasäilykettä ja pastaa sekä ruokaohjevihon,

EU-ruokakassi sisältää muun muassa jauhoja, ryynejä, maitojauhetta, hapankorppuja, lihasäilykettä ja pastaa sekä ruokaohjevihon,

Toista vuotta katkolla ollut EU:n ruoka-apu on taas käynnistynyt tänä syksynä valtakunnallisesti. Myös Toijalan adventtikirkolle on saatu jaettavaksi erä EU-ruokaa. Ruoka jaetaan avustustapahtumassa sunnuntaina 22.11. kello 12–14 adventtikirkolla osoitteessa Ryödintie 18.

EU-ruokakassin tuotteet ovat vastaavia tuttuja tuotteita, joita jaossa on ollut aiemminkin. Sisältöön kuuluu edelleenkin muun muassa jauhoja, ryynejä, maitojauhetta, hapankorppuja, lihasäilykettä ja pastaa. Uutena asiana ruokakassin ohessa jaettavaksi on tullut ruokaohjevihko EU-kokin gourmet-vinkit. Vihkosen ohjeita on jo kokeiltu ja hyviksi havaittu. Kassin saaja voi valmistaa tarpeista vihkosen ohjeilla maittavia aterioita.

Avustustapahtuma on tarkoitettu kaikille vähävaraisille: työttömille, eläkeläisille, opiskelijoille, lapsiperheille sekä muille, joiden toimeentulo on niukkaa. Ruokajakelutapahtuman yhteydessä on tarjolla lämmin keittoateria. Aterian lisukkeiksi tulevia leipiä ja levitteitä tulee lahjoituksina paikallisista kaupoista. Avustustapahtumaan on saatu lahjoituksena myös jonkin verran vaatteita, kodin tekstiileitä ja muuta käyttötavaraa.

Jaettavan tavaran lisäksi on mahdollisuus keskustella itseä askarruttavista asioista sekä saada esirukousta ja hengellistä tukea.

46euruoka1

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?