Ahdistuksesta iloon Toijalan Adventtikirkossa

Keijo Salmelan mukaan tasapainoiseen elämään tarvitaan sekä auringonpaistetta että sadetta ja myrskyä. Akaassa järjestettävä tapahtuma on Salmelan 15. luentotilaisuus.
Keijo Salmelan mukaan tasapainoiseen elämään tarvitaan sekä auringonpaistetta että sadetta ja myrskyä. Akaassa järjestettävä tapahtuma on Salmelan 15. luentotilaisuus.

Laulaja-evankelista Keijo Salmela Lohjalta tarjoaa apua elämän kiemuroihin kolmipäiväisessä Ahdistuksesta iloon -tapahtumassa, joka alkaa Toijalan adventtikirkossa osoitteessa Ryödintie 18 torstaina 22.10. ja päättyy lauantaina 24.10. Luentosarjan aiheet käsittelevät kärsimyksen ongelmaa, erilaisuuden haasteita, turvapaikan löytämistä ja onnen avaimia.

Keijo Salmela kertoo käyneensä omassa elämässään läpi kovia asioita.

– Sairastumisen myötä menetin terveyteni, omaisuuteni, vaimoni ja jouduin sairaseläkkeelle. Mutta 2000-luvulla olen eheytynyt sillä tavalla, että elämäni on hyvää, tasapainoista ja olen äärettömän onnellinen, Salmela kertoo.

Tällä hetkellä Salmelan tekevät onnelliseksi muun muassa neljä lasta perheineen ja uusi vaimo. Myös luonnossa liikkuminen ja valokuvaus ovat luontokuvauksen harrastajalle tärkeitä asioita.

– Jotta elämä olisi tasapainossa, tarvitaan siihen paitsi auringonpaistetta myös sadetta ja myrskyä. Näin itse ymmärrän elämän.

Salmela kertoo kuulijoidensa löytäneen luennoista eväitä ja turvaa omaan elämäänsä.

– Hienoin asia on ollut, kun eron partaalla ollut pariskunta eheytyi luentosarjan aikana ja koko heidän elämänsä muuttui. Heistä tuli onnellisia, eivätkä he eronneet. Eräs kuulija kertoi, ettei hän uskaltanut käydä enää kaupassa, koska hän pelkäsi. Puheeni poisti häneltä pelon, Salmela kuvailee.

Torstaina 22.10. ja perjantaina 23.10. Ahdistuksesta iloon -tapahtuma alkaa kello 18 ja lauantaina kello 11. Tapahtuma päättyy lauantaina Keijo Salmelan päätöskonserttiin.