Akaan Isku palkitsi Satu Lehtosen kauden parhaana

Akaan Isku palkitsi SM-pronssimitalistin Satu Lehtosen kauden parhaana.
Akaan Isku palkitsi SM-pronssimitalistin Satu Lehtosen kauden parhaana.

Akaan Isku palkitsi Satu Lehtosen kauden parhaana. Lehtonen iski pronssia naisten SM-nyrkkeilyssä. Tämän lisäksi hän osallistui kansallisiin kilpailuihin eri puolilla Suomea. Nyrkkeilyn ohella Satu osallistui Toijala-juoksun naisten viidenkilometrin matkalle ja oli siinä kuudes. Toijalan markkinoilla järjestetyissä Akaan Atleetti -kilpailuissa Satu Lehtonen tuli kolmanneksi. Lehtosen ensi kauden päätavoite on SM-nyrkkeilyn mitalin kirkastaminen.

Nyrkkeilyn arvolista 2013, N 51kg, laatinut Timo Rannikko: 1. Sallamaari Hannonen KajKu, 2. Satu Lehtonen AKI, 3. Jonna Huusko Jäkk, 4. Oona Yrtti Jäkk, 5. Anna Heininen KaNy.