Ilkivaltaa Kurvolantien työmaalla

 

Kurvolantien saneerauksen valmistuminen voi myöhastyä, mikäli ilkivalta jatkuu liikennevalojen kohdalla.

Kurvolantien saneerauksen valmistuminen voi myöhastyä, mikäli ilkivalta jatkuu liikennevalojen kohdalla.

Kurvolantien katurakennus- ja vesihuollon työmaalla Toijalassa on tehty viimeisen kahden viikon aikana ilkivaltaa yöaikaan. Kohteena ovat olleet työmaalla liikennettä ohjaavat liikennevalot ja työkoneet.

Liikennevaloja on vahingoitettu kahteen otteeseen. Ensimmäisellä kerralla kaapeleita on revitty irti, ja toisella kerralla valoja on töhritty spraymaalilla. Ilkivallan seurauksena liikennevalot eivät ole toimineet oikein ja töhrijä on vaarantanut ohikulkijoiden liikenneturvallisuutta.

Akaan kaupungin tekninen toimi epäilee, että ilkivallantekijä on tuntenut ympäristön, sillä lähikiinteistön kameravalvonnan piirissä sijaitsevaa liikennevaloyksikköä ei ole töhritty. Pientä vahinkoa on aiheutettu myös työmaan työkoneille, joiden tuulilasinpyyhkijöitä on taivuteltu.

– Urakoitsija on ilmoittanut poliisille ilkivallasta ja toivoo, ettei työmaan toimintoja jatkossa häirittäisi, jotta urakka-aika ei pidenny häirinnän takia, sanoo Akaan kaupungin vs. tekninen johtaja Pentti Vihola.

Kurvolantien saneerauksen valmistuminen voi myöhastyä, mikäli ilkivalta jatkuu liikennevalojen kohdalla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?