Santtu Hakanen Kiekko-Ahman Vuoden juniori

Valkeakosken Kiekko-Ahma ry:n päättäjäisissä 10.4. palkittiin ansioituneita pelaajia ja seuratoimijoita. Päättäjäisissä palkitaan koko seuran lähes 250 juniorista yksi Vuoden Juniori -palkinnolla. Kauden 2013–14 Vuoden juniorina palkittiin akaalainen Santtu Hakanen.  Palkinnon saaja on esimerkillinen urheilijan alku, joka tunnollisena joukkuepelaajana on vienyt joukkuettaan eteenpäin ja ollut hyvänä esimerkkinä myös vanhemmille pelaajille.

Santtu Hakanen siirtyi Valkeakosken Kiekko-Ahmaan vuonna 2009 ja on pelannut itseään kahta vuotta vanhemmissa D-99-junioreissa. Santun aikaisempi seura oli Etelä-Pirkanmaan Kiekko.

– Loistava pelaaja, kommentoi joukkueen valmentaja Matti Varje.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?