Topan peli LeKi-futista vastaan jäi pelaamatta

Jalkapallon Tampereen piirin nelosdivisioonassa Toijalan Pallo-49:n piti perjantaina 29. kesäkuuta kohdata Lempäälän Kisa-futis Sääksjärvellä. LeKi-futis ilmoitti kuitenkin joukkueensa pahasta miehistövajeesta, joten ottelu jäi pelaamatta.  Uutta pelipäivää ei ole vielä päätetty.

Topa kohtaa kuitenkin tällä viikolla Nekalan Pallon, jota vastaan pelataan Ahvenisjärven tekonurmella perjantaina 6. heinäkuuta. Ottelu alkaa kello 20.

Topan naisjoukkue kesätauolle

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue päätti oman nelosdivisioonan kevätkierroksensa sunnuntaina 1. heinäkuuta. Tasaisessa ottelussa Pirkkalan Jalkapalloklubia vastaan vieraat hävisivät maalein 1–2. Topan ainoan maalin maalin teki Elina Pirttijoki.

Sarja jää nyt kesätauolle jatkuen elokuun alussa. Tervakosken Pato johtaa sarjaa ja Topan sijoitus on seitsemäs.

ViiPV:lle ensimmäinen tappio

Akaalaisista miesjoukkueista Kylmäkosken Veikot pelaa kaksilohkoista kuutosdivisioonaa. Kahdentoista joukkueen lohkossa 1 Veikot on kymmenellä pisteellä yhdeksäs.

Seiskadivisioonassa Viialan Peli-Veikot murjoi ensimmäisessä kuudessa pelissään vastustajiaan mennen tullen. Murskavoitoille tuli stoppi perjantaina 29. kesäkuuta. ViiPV kärsi tällöin ensimmäisen tappionsa sarjassa. Kotiottelussaan Viialan Urheilukentällä Peli-Veikot sai tunnustaa Pispalan Ponnistus-79:n paremmakseen 1­–4 lukemin. Tappiosta huolimatta ViiPV johtaa tätä kahdeksan joukkueen lohkoa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?