Akaan tamma hävisi vasta maaliviivalla

Koko matkan Vermossa viime keskiviikkona kisaa johtanut akaalainen Out Of Ordinary ei mahtanut viimeisellä kymmenellä metrillä mitään ulkoa kovaa tykittäneelle Wild Coltisinille, vaan jäi tuloksissa kakkoseksi samalla ajalla 15,6a kuin voittaja.

Out Of Ordinaryn omistaa alkaalainen Conloco Oy, ja viisivuotiaan tamman valmennuksesta ja ohjastuksesta vastaa Jarkko Ristimäki.

Voiton vieneen Wild Coltsinin kuskinpukilla oli ruunan kuusi viimeistä starttia ajanut Harri Koivunen.

Samana iltana Vermossa Levi Cupin finaalissa akaalaisen Stream Run Stablen omistama Rapido Streamline oli neljäs ajalla 13,9a. Juha Leinon valmentaman kahdeksanvuotiaan ruunan ohjaksia piti Ari Moilanen.

Timo Leivon pienestä mutta tasokkaasta tallista odotetaan taas hienoja voittajia, mutta toistaiseksi akaalaisen hevosten syksyn meno ei ole ollut aivan edelliskausien tasolla. Porin Pronssidivisioonan finaalissa lauantaina Hillbilly Hilda ei saanut takarivin starttaajana missään vaiheessa kunnon juoksupaikkaa, ja hyvästä kiristä huolimatta Timo Leivon suojatti oli neljäs kilometriajalla 14,2a. Sijoitus on hieno, mutta Hildalta on totuttu näkemään voittoja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?