Timo Leivon Black Cash juoksi voittoon Vermon nousijadivisioonan karsinnassa

Timo Leivo onnistui taas Vermossa Black Cashilla. Ruuna juoksi yhdeksännen voittonsa ja tienasi 3000 euroa. Kuva: Rauli Ala-Karvia

Akaalaisella Timo Leivolla oli kahtalainen ilta Vermon raveissa. Illan avaus omalla kasvatilla Olga Du Rivella päättyi keskeytykseen. Toinen Vermoon suunnanneista, ruuna Black Cash (17,0a), juoksi voittoon nousijadivisioonan karsinnassa.
– Olga Du Rive ei ottanut vauhtia ja alkoi päkittää, Leivo kommentoi Hillbilly Hildan tyttären kolmatta kilpailua. Takana oli voitto ja kolmossija.

Black Cash oli toista maata.

– Nyt on hyvä fiilis. Tämä ruuna on tyypillinen ranskalainen. Se ottaa välillä lämpöä, mutta on hyvä, jos tulee maaliin saakka. Nyt ruuna oli mainio, kehui kylmäkoskelainen Saksassa syntynyttä hevostaan.

Custom-kärrymerkin luojana tunnettu Leivo sanoi, että ennen raviurheilu antoi leivän, mutta nykyään se on harrastus. Leivolta neljä voittoa juosseen Black Cashin kokonaisvoittojen määrä on yhdeksän.

Leivon Riverside Farmilla Koppalantiellä on nyt neljä ravuria liikuteltavana, ja tallissa on kaikkiaan kymmenen hevosta.