Akaalainen Pauli Luoma kilpailee raveissa kovalla prosentilla

Pauli Luoma valmentaa ja ohjastaa uransa parasta ravivuotta. Kuva: Rauli Ala-Karvia

Akaalainen Pauli Luoma on tänä vuonna kilpaillut raveissa sekä valmentajana että ohjastajana komealla prosentilla. Voittoprosentti on tältä kaudelta 23. Luoman valmentamat ja ajamat hevoset ovat juosseet 13 kilpailussa kolme voittoa ja kuusi muuta totosijaa sekä palkintoja 7 260 euroa. Summa on jo toiseksi suurin sitten vuoden 2005 reilun 11 tonnin kokonaisansion.

Luoma myi Kultapostin loppuvuonna juukalaiselle Yrjö Kettuselle ja ajaa nyt kilpaa lämminverisillä Markin Starilla ja Armellilla. Armelilla on tältä vuodelta kolme voittoa, 3-vuotias Markin Star on vasta uran alussa.

Akaalainen Bebe kävi kilpailemassa Lahdessa. Nelossija Jouni Vaittisen valmentamalle tammalle tuli Olli Koivusen ohjastamana ajalla 29,8a.