Rauhan lähteellä

Viialan Sampolassa järjestetään nyt jo kolmatta kertaa kristillinen Naistentapahtuma, jonka teemana on tällä kertaa rauha, eli ollaan Rauhan lähteellä. Tapahtuma on lauantaina 6.4. kello 11–18 osoitteessa Vakkistentie 5.

Päivä alkaa brunssilla kello 11, ja varsinainen tilaisuus alkaa kello 12. Luvassa on naisten puheenvuoroja, musiikkia ja rukouspalvelu. Pääpuhujaksi on kutsuttu Evelyn Hynynen Rauhan majatalosta.

Paneelikeskustelua käydään päivän aikana esiin nousseista kysymyksistä, ja sen jälkeen nautitaan tietenkin pullakahvit. Naistenpäivän jatkot alkavat kello 16 ja siellä on muun muassa vaihtotori, jonne voi tuoda 1–5 kappaletta omia hyväkuntoisia tuotteita kuten koruja, laukkuja tai vaatteita, joita voi vaihtaa muiden naisten tuomiin tuotteisiin.

Kristilliseen Naistentapahtumaan on vapaaehtoinen osallistumismaksu, ja sen järjestävät Akaan Vapaaseurakunta ja Viialan Helluntaiseurakunta.

 

Mia Tolonen-Saranen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?