Leijonilta lahjoitus Taysin lastenklinikalle

Lions Club Toijala/Akaan presidentti Harri Moilanen ja jäsen Lasse Kanerva kävivät viime keskiviikkona Tampereella luovuttamassa lastenklinikan hyväksi menevän lahjoituksen ylihoitaja Tarja Heino-Toloselle.

Lions Club Toijala/Akaan presidentti Harri Moilanen (oik.) ja jäsen Lasse Kanerva kävivät viime keskiviikkona Tampereella luovuttamassa lastenklinikan hyväksi menevän lahjoituksen ylihoitaja Tarja Heino-Toloselle.

Lions Club Toijala/Akaa on lahjoittanut 1500 euroa Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenklinikalle. Lahjoitus menee sairaalan käyttöön Tampereen lastenklinikan tuki ry:n kautta. Varat käytetään viihtyvyyteen tai laitehankintoihin.

Leijonien lahjoitus pitää sisällään syyskuussa Toijalan Sampolassa järjestetyn akaalaisen lausuja ja näyttelijä Lasse Kanervan juhlaesityksen sekä ladyjen hoitaman kahvion tuotot. Lisäksi klubi täydensi summaa vielä omalla panoksellaan. Kaupungin kulttuuripalvelut tukivat hyväntekeväisyystilaisuutta antamalla Sampolan käyttöön maksutta. Lasse Kanervan Puoli vuosisataa estradilla -juhlaesitys veti Sampolan salin lähes täyteen yleisöä. Kanerva on itsekin Lions Club Toijala/Akaan jäsen.

– Alun perin idea tilaisuuden järjestämisestä tuli Lasselta, joka lupasi hoitaa esityksen, jos klubi auttaa käytännön järjestelyissä, kertoo klubin presidentti Harri Moilanen.

Lions Club Toijala/Akaa on kunnostanut myös Toijalan sankarihautojen puiset hautaristit ja pystyttänyt ne talvea varten haudoille. Talkoolaiset hioivat pois vanhat maalit ja maalasivat ristit uudelleen. Klubin presidentti Harri Moilanen arvioi kunnostuksen vaatineen sata tuntia talkootyötä. Klubi oli mukana toteuttamassa myös 25. lokakuuta järjestettyä Arvo Ylppö -päivää.

44leijonalahjoitus2

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?