Hannele Lauri vierailee Toijalan Sampolassa

Opa McLees ja Hannele Lauri vierailevat Akaassa marraskuussa. Kuva: Tara McLees.

Opa McLees ja Hannele Lauri vierailevat Akaassa marraskuussa. Kuva: Tara McLees.

Speden Turhapuro-elokuvista ja Hynttyyt yhteen -sarjasta parhaiten tunnettu näyttelijä Hannele Lauri nähdään Toijalan Sampolassa Pusi, Pusi -musiikkikomediassa 18. marraskuuta. Laurin lisäksi komediassa näyttelevät näyttelijä ja muusikko Olli-Matti ”Opa” McLees ja Annikki Saha.

Pusi, pusi -musiikkikomediassa topakka maatalon emäntä, Annikki Sahan näyttelemä Eila, päättää pelastaa hiipuvan elinkeinonsa ryhtymällä uudelle toimialalle, hyvinvointibisnekseen. Avukseen hän pestaa TE-keskuksesta Ahmedin (McLees), turkkilaistaustaisen velikullan, jolla on paljon hyvää tahtoa mutta vähänlaisesti taitoa ja osaamista.

Kun ensimmäisenä asiakkaana TuoreeksTerveeks-hyvinvointikeskuksen pihaan karauttaa bemarillaan Hannele Laurin näyttelemä Sani Forsberg, stressaantunut bisnesnainen, on kolmiodraama valmis. Lemmenkipeitten naisten ja Ahmedin piirileikkiä siivittävät ikivihreät iskelmät.

Näytelmän on käsikirjoittanut Reijo Honkonen ja ohjannut Eeva Eloranta.

Näytelmän vierailun Akaaseen järjestää proevents.org.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?