Keskustan Arto Pirttilahti kirkastaa sanomaa ja palauttaa kannatusta

Mänttävilppulalainen Arto Pirttilahti luotsaa Pirkanmaan Keskustaa ensi vuoden alusta lähtien. Hän vakuuttaa, että puolue saa uutta tuulta siipiensä alle jo tammikuisissa presidentinvaaleissa ja kesäkuisissa EU-vaaleissa.Puolueen sanoman kirkastaminen sekä kannatuksen palauttaminen ja nostaminen ovat Pirkanmaan Keskustan uuden puheenjohtajan Arto Pirttilahden tärkeimpiä lähitulevaisuuden tavoitteita. Mänttä-Vilppulasta käsin hyvinvointialuetta, maakuntaa ja vaalipiiriä tarkkaileva poliitikko korostaa, että ensi tammikuiset presidentinvaalit ja kesäkuiset EU-vaalit tarjoavat Keskustalle ainutkertaiset mahdollisuudet kristallisoida kansanliikkeen arvoja ja tavoitteita. Piiripomo on vakuuttunut, että Keskustasta tulee jälleen suuri puolue. Kansalaiset hoksaavat, että yhteiskuntamme tarvitsee oikeiston ja vasemmiston välissä olevaa poliittista keskustaa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.