Sääksmäen Sopukin murjoi Topan

Jalkapallon nelosdivisioonan toiseksi viimeisen joukkueen Sääksmäen Sovun oli vuoro kurittaa suurinumeroisesti Toijalan Pallo-49:n edustusjoukkuetta. Joukkueet kohtasivat lauantaina 16.9. Sääksmäen Rauhalan nurmella. Tulos 6–0 (3–0) tiesi Topalle neljättä perättäistä tappiota.

Saldo kuudesta viime pelistä on Topalle lohduton. Yksi piste maalierolla 4–24. Poissaolojakin toki oli, mutta niidenkään taakse ei voi koko ajan piiloutua. Käyrä on ollut laskeva lähes koko syyskierroksen. Kevätkierros toi joukkueelle pisteitä 16. Nyt tämä syyskierros on kahdeksasta pelistä tuonut pinnoja vain seitsemän.

Tähtiä lauantain pelistä jakoi joukkueen huoltoryhmä Juha Pietikäinen, Pasi Rantanen, Hannu Rokkanen: 3 Aleksi Pirttijoki, 2 Ere Salmi, 1 Joonas Saariniemi.

Topa kohtaa Ikaalisten Urheilijat

Topan kauden viimeinen kotipeli pelataan tulevana lauantaina. Toijalan keskusurheilukentälle vastustajaksi saapuu Ikaalisten Urheilijat. Joukkueiden edellisestä pelistä juhannusviikolla Topa otti 3–1-voiton. Sama ryhdikäs esitys olisi nytkin toiveena.

Leijona Futsalin Futsal-liigan kotiavauksen vuoksi Topa ja IkU olisivat halunneet aloittaa lauantain pelin jo kello 11.30. Piiri ei kuitenkaan pystynyt saamaan tuomarikolmikkoa siihen kellonaikaan paikalle. Niinpä ottelun alkamisaika on kello 15.

Topan naisille kotivoitto

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue pääsi taas voiton makuun 16.9. Topa otti naisten nelosdivisioonan ottelussa 2–1 (0–0) -voiton tamperelaisesta Peli-Pojat-70:stä.

Maalit tulivat viimeisen kympin aikana. 81 min. 1–0, Kia Lingman; 84. 2–0, Annika Saari; 88. 2–1, Laura Mattila.

Voitto varmisti Topalle sarjataulukossa kolmannen sijan. Joukkueen päätöspeli on Toijalan keskusurheilukentällä lauantaina 23.9. kello 18 alkaen. Joukkueen kehitystä eteenpäin vienyt kausi olisi hyvä lopettaa voittoon senkin vuoksi, että vastustaja Pirkkalan Jalkapalloklubi on vienyt nimiinsä kauden kaksi edellistä kohtaamista.

Jukka Koskinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?