Hunajaviikoilla juhlitaan huikeaa hunajaa

Hunajaviikot saavuttaa tänä vuonna viiden vuoden iän. Akaan kaupungin vs. viestintä- ja markkinointisihteerin Anni Määtän mukaan Hunajaviikot ovat vakiinnuttaneet jalansijansa Akaan yhtenä vuoden kohokohtana.

– Kaupungin uusi ilme kennoineen ja oranssinkeltaisine värityksineen on luomassa hunajaiselle ilmeellemme entistä vahvempaa pohjaa, mille rakentaa, Anni Määttä kertoo.

21.8.–3.9. vietettävien Hunajaviikkojen teemana on tänä vuonna Huikea hunaja!. Ajatuksena on tuoda esiin sitä kaikkea, mihin hunajaa voi käyttää.

Hunajahulinat valtaa Toijalan torin lauantaina 26.8., ja samana päivänä Toijalan Pallo-49 järjestää perinteisen Hunajahulinaturnauksensa juniorisarjalaisille. Pelaajia saapuu satoja, ja he tuovat seurojensa tunnusten kautta väriä katukuvaan.

Uutena seudun voimannäytteenä Akaan Nuorkauppakamari järjestää 26.8. Paljujen yö -tapahtuman Toijalan Satamassa. Ideana on varata omalle yritykselleen, joukkueelleen, kaveriporukalleen tai haluamalleen tiimille palju ja ottaa ilo irti elämästä lämpöisessä vedessä ohjelmasta ja puitteista nauttien. Esiintyjänä toimii Martti Servo & Napander, ja ilotulitustakin on luvassa.

– Hunajaviikkojen onnistumisen kannalta tärkeässä roolissa ovat myös paikalliset yritykset ja yhdistykset. Ilman heidän panostaan tätä mahtavaa tapahtumien ketjua ei voitaisi toteuttaa, joten jo etukäteen; iso kiitos teille kaikille! Olette korvaamattomia, vs. viesintä- ja markkinointisihteeri Anni Määttä sanoo.

Lauantaina 2.9. järjestetään lähiruokakierros Läheltä lähtee, jossa ideana on tutustua paikallisiin ruokatuottajiin Akaassa. Tiloihin tutustumisen ohessa voi ostaa tuottajien omia herkkuja ja nauttia leppoisasta tunnelmasta.

Vs. viestintä- ja markkinointisihteeri Anni Määttä heittää vielä haasteen akaalaisille.

– Innosta viisi ulkopaikkakuntalaista ystävääsi piipahtamaan Hunajaviikoilla ja liittymään mukaan some-kanavien seuraajiin. Me kaikki olemme hunajaisen viestin lähettiläitä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?