Ennätykset paukkuivat raveissa

Viime viikon raveissa moni hevonen ravasi ennätyksensä, kun mailin matkoilla ajettiin kilpaa sekä Porissa torstaina että Mikkelissä viikonloppuna.

Porissa omaa ennätystään korjasi sekunnilla akaalaisen Janne Uotilan omistama ja Vesa Uotilan valmentama Misty McCool. Viisivuotias tamma paineli Antti Teivainen kyydissään mailin kilometriaikaan 14,8a, kun aikaisempi kovin noteeraus oli 15,8a. Lennokkaasta menosta huolimatta tempo riitti vasta neljänteen sijaan. Voiton vei Harri Koivunen Meritillä ajalla 13,8a.

Teivossa ei meno ollut perjantaina aivan yhtä lennokasta, mutta akaalaisen Stream Run Stablen omistama yhdeksänvuotias Rapido Streamline pinkoi täyden matkan auton takaa kilometriaikaan 16,8a. Juha Leinon valmentama ja Ari Moilasen ajama ruuna oli kisan kakkonen.

Mikkelin melkein pyöreä rata on nähnyt jopa maailmanennätyksen, ja kovaa oli vauhti nytkin, kun St Michel -kisassa yhtä vaille kaikki kilpailijat kirjauttivat alle 10,0-aikoja.

Alemmissakin sarjoissa murskattiin ennätyksiä. Yksi oman aikansa parantaja oli akaalaisen Jaana Eskolan omistama ja Päivi Hämäläisen valmentama Ellen Stara, joka teki maililla ennätyksensä 13,6a, mutta oli tulosluettelossa vasta kahdeksantena.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?