Bakels Birdland voitti ennätyksellään

Bakels Birdland, Koivunen Harri

Bakels Birdland ja Harri Koivuinen oli voitokas yhdistelmä lauantaina Kaustisella.

Kaustisen Toto76-raveissa viime lauantaina akaalaisen Tallipaakari Oy:n ruuna Bakels Birdland hallitsi vahvoin ottein Pronssidivisioonan kilpailua. Valmentaja Harri Koivusen ajama kuusivuotias ravasi ennätyksensä 13,8a ja otti kolmen tonnin arvoisen voiton.

Hevosen on kasvattanut akaalainen Birdland Team Oy. Ruunalle voitto oli vasta tämän vuoden toinen, mutta koko urallaan se on voittanut 22 kertaa. Kasvattajalle voitto oli tämän vuoden kolmastoista. Viime viikon jälkeen Birdland Team Oy on tämän vuoden kasvattajatilastossa voittojen määrässä kuudentena.

Bakels Birdlandin lietolainen valmentaja Harri Koivunen hallitsee ylivoimaisesti valmentajien tilastoa. Koivusen treenattavat olivat maanantaihin mennessä juosseet 71 voittoa. Urjalalainen Markku Nieminen tulee seuraavana 42 ykkösellä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?