Akaan kirjastoissa tapahtuu kesällä

Akaan pääkirjastossa ja Viialan kirjastossa on alkanut lasten ja nuorten Kesäkirja 2016 -lukutempaus. Kirjastoissa on jaossa passeja, joihin voi kerätä leimoja. Passinsa täyteen saaneille on luvassa palkintoja. Tempaus jatkuu elokuun loppuun.

Torstaina Akaan pääkirjastossa alkaa kesän poistomarkkinat. Paljon poistettua aineistoa vaihtaa omaistajaa pikkurahalla. 4.-15.7. kirjastossa järjestetään Liisa Meier-Virran taidenäyttely ja 15.8.-17.9. Tapan lasten ja nuorten piirustusnäyttely. Näyttely järjestetään myös Viialan kirjastossa, ja järjestäjänä toimii Akaan seudun Suomi-Viro seura.

Monarin avaimia ja liikunta-aikaa myydään edelleen myös Akaan pääkirjastosta.

Viialan kirjastossa esillä Viialan lasitehtaan tuotantoa

Viialan kirjastossa jatkuu 23.6. asti romanialais-suomalainen taidenäyttely, jonka avajaiset pidetään 11.6. kello 11.30-12.45. Avajaisissa pidetään kaksi yleisöluentoa suomeksi ja englanniksi. Viialan kirjastossa järjestetään myös Viialan lasitehdas -näyttely 4.7.-13.8. Viiala seura on koonnut näyttelyksi lasitehtaan tuotantoa, kuvia ja tuoteluetteloja. Tehdas toimi vuosina 1890-1938.

Kesällä Akaan pääkirjaston aukioloajat ovat maanantaista torstaihin kello 10-19 ja perjantaisin kello 10-17. Viialan kirjasto on avoinna maanantaista keskiviikkoon kello 13-19, lehtisali aukeaa kello 12. Torstaista perjantaihin kirjasto on avoinna kello 10-16. Lehtipiste Kylmäkosken Olkkarissa on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10-14.

Liikuntapuolen järjestämän polkupyöräsuunnistuksen karttoja saa entiseen tapaan myös kirjastoista, joihin ne voi palauttaakin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?