Hunajahulinat-junioriturnaus – aurinkoa ja riemua

Hunajahulinat-junioriturnauksen yhteydessä palkittiin Toijalan Pallon aktiiveja Tampereen piirin Seuratyö palkitsee -diplomeilla. Lisänä tulivat myös Palloliiton kaulahuivit. Kuvassa vasemmalta oikealle. Piirin pj. Kari Pansio, Juha Pietikäinen, Pirita Virtanen (edusti miestään Juri Virtasta), Jukka Koskinen, Ilpo Rantanen, Marko Ahlman, Pentti Jussila. Edessä jakotilaisuudessa avustaneet E-juniorit Severi Kivimäki (vas.) ja Joonatan Inkinen.

Toijalan Pallo -49:n järjestämä junioreiden Hunajahulinat-jalkapalloturnaus pelattiin lauantaina 29 elokuuta. Neljän eri ikäryhmän pelit pelattiin Viialan urheilukentällä, Lastumäen kentällä sekä Akaan keskusurheilukentällä. Säpinää riitti aamu yhdeksästä aina pitkälle iltapäivään asti.

– Kyllä tätä hulinaa oli taas ilo seurata, hehkutti Merja Pietikäinen.

Pietikäinen itse on ollut vuosikaudet Topan junioritoiminnassa mukana. Nyt hän hääräsi eri tehtävissä keskusurheilukentällä, ja ehtipä vielä langattoman mikin kanssa ottaa kommentteja kentältäkin.

Niko Sulin Topan organisaatiosta oli myös koko lailla tyytyväinen tapahtumaan.

– Tosin tulospalveluun sekä tuomareiden vähyyteen pitää saada parannusta seuraavaa turnausta ajatellen, Sulin heitti pienen piikin.

Pelit saatiin pelata hienossa kelissä ja junioripalloilusta kiinnostuneita löytyi myös kenttien laidalta.

Tuloksia:

Viiala/Lastumäki, Pojat D13: 1. Kankaanpään Pallo. 2. Nokian Pyry. 3. Riihimäen Palloseura. 7. Toijalan Pallo -49.

Keskusurheilukenttä Pojat E11: 1. Ilves Storm. 2. Parkunmäen Apassit. 3. FC Kankaanpää. 4. Toijalan Pallo-49.

Keskusurheilukentällä pelattiin F9 ja F8 ikäryhmät 12:sta joukkueen voimin. Näissä ikäryhmissä ei pelituloksia eikä sarjataulukoita lasketa. Toijalan Pallo -49 oli mukana molemmissa ryhmissä.

Vapaaehtoistyötä muistettiin

Hunajahulinat-turnauksessa oli myös virallisempaakin ohjelmaa. Suomen Palloliiton Tampereen piiri juhlii tänä vuonna 70-vuotista taivaltaan. Yksi juhlavuoden teemoista on Seuratyö palkitsee. Palkitsemistilaisuus oli keskusurheilukentällä, jossa piiriä edusti puheenjohtaja Kari Pansio. Hän tähdensi puheessaan vapaaehtoistyön merkitystä, ja korosti sen jatkuvuuden tärkeyttä.

Piiri palkitsi valitut palkittavat diplomilla sekä Huuhkajat-kaulahuivilla. Seura sai lisäksi säkillisen pelipalloja. Toijalan Pallon palkittavat olivat Marko Ahlman, Jari Hakala, Pentti Jussila, Jukka Koskinen, Juha Pietikäinen, Ilpo Rantanen, Pasi Rantanen ja Juri Virtanen.

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?