Viialassa pelataan bocciaa koko päivä

Viialan Sampolassa pelataan huomenna torstaina 16.4. Eläkeläiset ry:n Pirkanmaan yhdistysten bocciaturnaus. Turnaus alkaa kello 10.

Turnaukseen on ilmoittautunut kahdeksan mies- ja viisi naisjoukkuetta. Pelejä on yhteensä 38. Sampolan saliin saadaan kaksi virallista bocciakenttää. Kolmen pelin tuntivauhdilla turnaus kestää runsaat viisi tuntia, joten lopputulokset ovat selvillä vasta noin neljän maissa iltapäivällä. Nälkä ei pääse paikallaolijoita vaivaamaan, koska kisaravintolasta on saatavana papusoppaa ja kahvia lisukkeineen.

Viime vuonna Lempäälän Eläkeläiset voittivat sekä miesten että naisten sarjan kiertopalkinnot. Huomiseen turnaukseen on Lempäälän ja Viialan lisäksi tulossa Nokian, Tampereen ja ensimmäistä kertaa myös Valkeakosken Eläkeläiset. Vuosi sitten Viialan miesten ykkösjoukkue putosi yllätyksellisesti tavanomaiselta kakkossijaltaan peräti seitsemänneksi. Joukkue toivoo paikalle kannustusjoukkoja, jotta peli tällä kertaa sujuisi vanhaan, hyvään tapaan.

Tuomo Huhtala

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?