Bocciamestaruudet ratkottiin Toijalassa

Yleisen sarjan finaalijoukkueessa pelasivat Ensio Leppänen (vas.), Jorma Naroma, Risto miettinen, Matti Valtonen, Lasse Mäkinen ja Pekka Nyman.

Eläkkeensaajien Keskusliiton Pirkanmaan piirin ulkoboccian henkilökohtaiset mestaruudet ratkottiin heinäkuun 1. päivänä Matinpuiston kentällä. Kilpailussa oli mukana kahdeksan nais- ja 21 yleisen sarjan pelaajaa. Naiset pelasivat yksinkertaisen sarjan kaikki kaikkia vastaan. Yleinen sarja pelattiin kolmessa seitsemän pelaajan alkulohkoissa, joista lohkojen kaksi parasta pääsi kuuden pelaajan finaaliin.

Naisten sarjan mestaruuden voitti Nokian Eläkkeensaajien Säde Rousu. Toijalan Eläkkeensaajien ainoa naisedustaja Ritva Kaivoluoto sijoittui sarjassa seitsemänneksi.

Toijalan yleisen sarjan pelureista ainoana finaaliin selviytyi Matti Valtonen voittaen alkulohkonsa hienosti. Finaalissa Valtonen sijoittui lopulta neljänneksi, mutta hieno saavutus kovassa seurassa. Piirin mestaruuden voitti Pirkkalan Eläkkeensaajien Jorma Naroma, jolla tämän vuoden meriittinä on boccian pohjoismaiden mestaruus. Finaalin ulkopuolelle toijalalaisista jäivät ykköslohkossa Tapani Lampela (3.), Arvi Virtanen (6.) sekä Viialan Eläkkeensaajien Erkki Baldauf (7.) ja kakkoslohkossa Seet Saarinen (3.) ja Lauri Laitinen (4.). Kolmoslohkossa Matti Valtonen meni finaaliin ja Reijo Reunanen sijoittui neljänneksi.

Finaalin tuloksia, naiset: 1. Säde Rousu Nokia, 2. Aune Niemi Nokia, 3. Emilia Kyrönlahti Mänttä, 4. Marjatta Lehtinen Nokia, 5. Aune Koivula Nokia, 6. Tuija Sinisalo Pirkkala, 7. Ritva Kaivoluoto Toijala, 8. Tellervo Salminen Mänttä.

Miesten finaali: 1. Jorma Naroma, Pirkkala, 2. Ensio Leppänen Lempäälä, 3. Risto Miettinen Lempäälä, 4. Matti Valtonen Toijala, 5. Lasse Mäkinen, Lempäälä, 6. Pekka Nyman Nokia.