Toijalan Pallon jalkapallokausi alkaa viikonloppuna

Tampereen piirin neljännessä divisioonassa pelaava Toijalan Pallo -49 haki lauantaina 11.4. pelituntumaa Parolan jalkapallonurmella Parolan Visan järjestämässä kevätturnauksessa. Turnauksessa Toijalan Pallo pelasi neljä peliä. Peliaika oli alkusarjassa 2 x 20 minuuttia sekä mitalipeleissä 1 x 25 minuuttia.

Topan avausottelu kuutosdivisioonan Kangasalan Urheilijoiden -68 -joukkuetta vastaan oli ohi kahdessa minuutissa. Miikka Innala ja Juha Haapalehto iskivät tuossa ajassa maalin mieheen. Innala laukoi joukkueensa 3–0-johtoon toisen jakson toisella minuutilla. Otto Jokinen sijoitti vielä nätisti ylänurkkaan Topan voittonumeroiksi 4–0.

Toisessa pelissä Topa sai vastaansa kuutosdivisioonassa pelaavan Hämeenlinnan Härmän kakkosjoukkueen. Härmä teki avausosuman ensimmäisen jakson loppupuolella. Topa painoi vahvasti, mutta vasta kolme minuuttia ennen loppua saatiin tasoitus. Maalin viimeisteli Janne Hevonoja. Lopputulos oli 1–1.

Nelosdivisioonalaiset Toijalan Pallo -49 sekä Parolan Visa ratkaisivat keskinäisessä pelissään lohkovoiton. Visa vei peliä, vaikka avausosuman akaalaisille iski Joonas Saariniemi. Visa tasoitti pelin minuutti ennen taukoa. Visa ei aktiivisuudestaan huolimatta tehnyt lisäosumia, eikä liioin Topakaan. Tasanumerot 1–1 veivät Visan loppuotteluun ja akaalaiset pronssipeliin.

Topa sai pronssipelissä vastaansa toisen lohkon kakkosen Lammin Vedon. Topa ei löytänyt enää tarpeeksi puhtia otteisiinsa, vaan voitto meni Vedolle 2–0. Järjestävä seura Parolan Visa löi turnauksen loppuottelussa Urjalan Palloseuran 2–0.

Topa oli turnauksessa mukana 23 pelaajan voimalla. Ryhmä oli sekoitus edustusjoukkueen sekä kakkosjoukkueen pelaajia.

Edustusjoukkue aloittaa perjantaina

Topa palaa uudelleen Parolan jalkapallonurmelle jo tulevana perjantaina. Joukkue kohtaa nelosdivisioonan avauksessaan Parolan Visan. Ottelu alkaa kello 18.30.

Viime lauantain turnauksesta Topalta puuttui puoli joukkueellista pelaajia. Edustusjoukkueen permanenttia rakennetaan vielä pitkään. Edustusjoukkueen kaksi ensimmäistä sarjaottelua pelataan vieraskentillä: 17.4. Parolan Visa ja 25.4. Nekalan Pallo . Ensimmäinen kotiottelu pelataan Valkeakosken Saharassa 29.4., jolloin vastassa Kangasalan Voitto.

Tälläkin kaudella kakkosjoukkue TP-49 Peli-Veikot asettaa omat haasteensa kokoonpanoja valittaessa. Viitosdivisioonan ykköslohkossa pelaava kakkosjoukkue aloittaa oman sarjansa tulevana sunnuntaina. Joukkue kohtaa Hämeenlinnan Pullerin jalkapallonurmella kello 19 alkavassa ottelussa Janakkalan Pallon. Kakkosjoukkueen toinen sarjaottelu pelataan myös vieraskentällä. Lauantaina 25.4 on vastassa Forssan Jalkapalloklubi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?