Gepardilla edelleen nihkeää vieraspeleissä

Futsalin II-divisioonassa pelaava Leijona Futsalin kakkosjoukkue KylVe Gepardi jäi jälleen pisteittä vieraskentällä. Ylöjärven Ryhti löi lauantaina 31.1. pelatussa ottelussa akaalaiset maalein 7–5 (2–1). Tilasto kertoo Gepardin pelanneen tällä kaudella seitsemästi vieraskentällä ja hävinneen niistä peleistä viisi.

Gepardi roikkui lauantaina mukana maalin tappiotilanteessa neljästi. Lopullista kiriä ei kuitenkaan nähty, ja vierastilasto rumeni jälleen tappiolla. Ryhti löi Gepardin kauden molemmissa otteluissa. Gepardin pistemiehet lauantaina olivat Mikko Tromstedt 2+1, Juha Hevonoja 1+0, Joonas Pietikäinen 1+0, Jonas Thomas 1+0, Ilkka Jussila 0+2, Sampsa Laakso 0+1.

Lohkon kärkipaikan seitsemän maalin voitolla Pihlavan Työväen Urheilijoista ottanut VaKP WFT on Gepardin seuraava vastustaja. Joukkueet kohtaavat Toijalan monitoimihallilla 7.2. kello 11 alkaen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?