Akaa Futsalin juniorit ovat lohkossaan kolmantena – Lue, kuinka akaalaisjoukkueiden syyskausi sujui

Palloliiton läntisen alueen marraskuussa viikolla 44 alkaneet futsalin ala- ja juniorisarjat ovat nyt jääneet sarjatauolle. Sarjoissa, joissa seurojen joukkueet pelaavat sarjamuotoisesti, akaalaisia joukkueita on mukana 12. Tässä on lyhyt yhteenveto siitä, miten syyskausi on joukkueilla sarjoissa sujunut.

Miesten vitosessa Toijalan Pallo -49/Veikot on kymmenellä pisteellä viidentenä ja Viialan Peli-Veikot on vielä samassa sarjassa pisteittä.

Toijalan Pallon naisjoukkue on pelannut neljä peliä. Kaksi voitettua peliä oikeuttaa nelossijalle.

Junioreissa Akaata liigassa edustaa Akaa Futsal Pojat 17 -sarjassa. Joukkue pelaa B-lohkossa, jossa on viisi joukkuetta. Akaalaiset ovat kolmantena. Samassa ikäluokassa ykköstä pelaava Toijalan Pallo johtaa omaa lohkoaan. Saldona on viisi peliä ja viisi voittoa.

Pojat 14 -sarjassa Topalla on kaksi joukkuetta. Ykkösessä akaalaiset johtavat lohkoaan. Kakkosessa joukkue on vasta kaksi peliä pelannut, ja molemmista on tullut voitto. Pojat 12 -ikäryhmässä seuralla on myös kaksi joukkuetta. Kuuden joukkueen ykkösessä sijoitus on toinen. Kakkosessa joukkueita on saman verran. Sarjasijoitus on myös toinen.

Tyttöjen vanhin ikäryhmä pelaa 15-vuotiaiden sarjaa. Lupaavilla otteillaan Toijalan Pallon joukkue on viidentenä. Joukkueita lohkossa on yksitoista.

Kun tähän lisätään vielä pari ikämiesryhmää, on Akaa hyvin edustettuna futsalsarjoissa. Ihan mukavin odotuksin kohti kevättalven ratkaisupelejä mennään.