Leijona Futsalille avaustappio

 

Stefan Krstic iski Leijonien ainoan maalin Tampereella. Kuva: Leijona Futsal.

Stefan Krstic iski Leijonien ainoan maalin Tampereella. Kuva: Leijona Futsal.

Leijona Futsalin liigakausi käynnistyi lauantaina vaikeimmassa mahdollisessa paikassa, kun se matkusti heti kärkeen Tampereelle Suomi-futsalin yksinvaltiaan Ilveksen vieraaksi. Erinomainen avausjakso ei riittänyt pisteisiin, vaan Ilves oli lopulta selvästi parempi toisen jakson maali-iloittelun ansiosta lukemin 5–1 (0–0).

Reilusta tappiosta huolimatta pelissä oli paljon hyvääkin. Avausjakso oli tasapäistä pelaamista, jossa lähempänä maalintekoa oli yllättäen vierailija Leijona Futsal. Nenad Rancicin sijoitus osui harmittavasti Ilves-maalin tolppaan, ja kaivattu johtomaali jäi syntymättä. Omassa päässä Tuomas Kallioinen piti maalinsa puhtaana jopa melko vaivatta hyvin toimineen puolustuspelin edessä.

Toisella jaksolla alkoi näkyä se, että Ilves on harjoitellut koko kesän yhtenäisenä ryhmänä ja se on jo kesällä pelannut kovia Euro-pelejä. Leijona Futsalin pakka ei vielä pysy kasassa koko peliä, ja kun vastassa oli Suomen paras joukkue, oli myös tulos sen mukainen. Ilves mätti viisi maalia viiteen minuuttiin, kun Leijonien puolustuspelaaminen herpaantui hetkeksi. Lopussa tulleen lohdutuskavennuksen iski Stefan Krstic Jussi Nyströmin oivallisesta syötöstä.

Kotiavaus viikon päästä

Leijona Futsal jatkaa yhteispelin hiomista treeneissä ja kauden edetessä parempaa on luvassa. Avausvoittoa jahdataan ihan tosissaan heti viikon päästä, kun keskiviikkona 15.10. Toijalan Monitoimihallilla pelataan todellinen klassikko-ottelu. Naapurikaupungista Valkeakoskelta paikallisvastus Mad Max saapuu vieraaksi kello 19 alkavaan otteluun. Viime vuonna valkeakoskelaiset onnistuivat ryöstämään kaikki kolme sarjapistettä mukaansa. Luvassa on huikea jännitysnäytelmä.

 

Juha Vedenpää

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?