Peli-Veikot venyi tasapeliin

Toijalan Pallo -49:n kakkosjoukkue Peli-Veikot joutui tyytymään 2–2 (0–1) -tasapeliin viitosdivisioonan sarja-ottelussaan. Perjantaina 1. elokuuta Viialan urheilukentällä oli vastustajana TKT KooTee Tampereelta.

Joukkueiden piste-eroa ennen kamppailua oli 11 pistettä akaalaisten eduksi. Silti täyden päivätyön sai Peli-Veikot pisteensä eteen tehdä. Tomi Karjalaisen osumalla johtivat vieraat tauolle mentäessä 0–1. Kun pelattu oli 48 minuuttia, Jasu Ahonen lisäsi TKT:n johdon 0–2:een. Juha Malinen nousi akaalaisten pelastajaksi. Ensin 65 minuutissa 1–2 ja tasoitus 71 minuutin kohdalla 2–2:een. Nousu tasapeliin antaa kotijoukkueelle tyydyttävän arvosanan.

Peli-Veikot pelaa tälläkin viikolla Viialan urheilukentällä. Perjantaina 8. elokuuta kärkijoukkueisiin lukeutuva Parolan Visa on vastustaja. Peli alkaa kello 19.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?